Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-02@11:15:50 GMT

ساعت کاری ادارات در تهران ۸ تا ۱۳ است

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۶۰۳۲

ساعت کاری ادارات در تهران ۸ تا ۱۳ است

رویداد۲۴ علیرضا زالی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: پیرو هماهنگی انحام شده با استاندار تهران و جلسات برگزار شده، کارگروهی برای رصد دائمی شرایط و تصمیم گیری‌های مقتضی تشکیل شد تا سیاست‌های مدیریت بیماری کووید ۱۹ در تهران مشخص و ابلاغ شود.

وی گفت: اهم این مصوبات برای کاهش تردد در استان و شهر پر جمعیت تهران این است که در تمام دستگاه‌های دولتی و عمومی غیر دولتی که ۶ روز در هفته کار می‌کنند، ساعت کاری از ۸ صبح تا ۱۳ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: فعالیت رستوران‌هایی که توزیع غذا را در ادارات انجام می‌دهند نیز ممنوع می‌شود و قرار بر این شد که این رستوران‌ها کار توزیع غذا را متوقف کنند.

زالی ادامه داد: همه دستگاه‌های اجرایی که می‌توانند از ظرفیت دورکاری استفاده کنند نیز بر اساس پروتکلی که خودشان تدوین می‌کنند می‌توانند از ظرفیت دورکاری پرسنل استفاده کنند.

وی گفت: این دستگاه‌ها می‌توانند با همکاری پزشک معتمد خود نسبت به دادن مرخصی به گروه‌های در خطر شامل افراد بالای ۶۰ سال، بانوان باردار و شیرده یا بانوانی که کودک زیر سه سال دارند یا بانوانی که همسر بیمار دارند، اقدام کنند. بیشتر بخوانید: ۵۹۳ نفر مبتلا و ۴۳ نفر فوتی بر اثر کرونا/ هیئت رئیسه مجلس: تست کرونای ۵ نماینده مجلس مثبت است فرمانده مدیریت بیماری کرونا در تهران افزود: افرادی که دیابت پیشرفته دارند و افرادی که دچار ضعف ایمنی یا سابقه ابتلا به سرطان دارند یا از داروی کاهنده سطح ایمنی استفاده می‌کنند یا مدتهاست دارو‌های کورتنی استفاده می‌کنند یا به بیماری کبدی مبتلا هستند و افراد دچار بیماری کلیوی مشمول این نوع مرخصی هستند که به صورت تقلیل ساعت کاری یا مرخصی استفاده می‌کنند.

وی گفت: جانبازان شیمیایی نیز مشمول مرخصی اجباری بدون احتساب سنوات هستند. قرار شد مسئولان دستگاه‌هایی که جنبه‌های امدادی و درمانی دارند برنامه ریزی داشته باشند که ارائه خدمات امدادی دچار چالش نشود.

زالی افزود: در دستگاه‌های دولتی و عمومی تا اطلاع ثانونی این پروتکل را اعمال می‌شود و متناسب با شرایط در روز‌های آینده ممکن است تصمیمات جدیدی گرفته شود و با هماهنگی استاندار تهران سعی شد در ابلاغ این مصوبه مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و وضعیت استان تهران در نظر گرفته شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: با هماهنگی آموزش و صدا و سیما مدرسه تلویزیونی راه افتاده است. در این شرایط بحرانی می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم که به نوعی ترویج عدالت آموزشی هم هست و قرار شد با هماهنگی آموزش و پرورش از ظرفیت آموزش مجازی هم استفاده شود.

وی افزود: در جلسه‌ای که با وزیر ارتباطات داشتیم قرار شد از ظرفیت فناوری‌های نوین ارتباطی و تقویت این زیرساخت‌ها نیز در شهر تهران استفاده شود

وی گفت: با هماهنگی نماینده وزیر بهداشت قرار شد که از ظرفیت سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت و ۴۰۳۰ که با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ایجاد شده برای تقویت زیرساخت‌های حمایتی و آموزشی استفاده شود تا تردد مردم برای دریافت اطلاعات پیشگیرانه و درمانی به حداقل ممکن برسد. منبع: ایرنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000raT خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا در ایران ویروس کرونا قرار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۶۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است

در برنامه بالاتر موضوع واردات یا تامین لوکوموتیو از داخل کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات موافق و مخالف بررسی شد. آقای اسلامی مدیرعامل مپنا لوکوموتیو و آقای رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران به سوالاتی پاسخ دادند.

اسلامی گفت: ما در حال حاضر کمبود لوکوموتیو داریم که از سال‌های گذشته این کمبود رسوب کرده است. ما در کشور بین ۲۵ تا ۳۰ دستگاه لوکوموتیو نیاز داریم، به شرط اینکه تعمیرات لوکوموتیو‌های موجود در کشور را هم انجام دهیم. ظرفیت تولید داخل کشور برای پاسخگویی به این نیاز کافی است و حتی بیشتر از این نیاز را هم می‌توانیم پاسخ دهیم.

او افزود: به طور متوسط سالانه ۳۰ دستگاه لوکوموتیو در بخش باری نیاز داریم. در بخش مسافری اگر تمام لوکوموتیو‌هایی که در کمتر از ۱۵ سال اخیر خریداری شده است وارد خدمت رسانی شوند، فعلا پاسخگوی نیاز خواهد بود و اگر کمبودی وجود داشت می‌توان از بخش‌های دیگر استفاده کرد. کل لوکوموتیو‌های راه آهن که اکنون در بخش باری فعال هستند، ۵۰۶ مورد است.

رستمی گفت: ما یک هزار دستگاه لوکوموتیو در کشور داریم که از این تعداد ۸۰۴ دستگاه متعلق به دولت است و ۱۹۷ دستگاه مربوط به بخش خصوصی است. تعداد ۵۲۴ لوکوموتیو در حال فعالیت است و ۵۰ درصد از ظرفیت لوکوموتیو ما عملا زمین گیر است. برای جایگزینی این میزان از لوکوموتیو فرسوده هم نیاز است که از ظرفیت تولید داخل استفاده کنیم و هم به بخش خصوصی اجازه دهیم که واردات انجام بگیرد.

اسلامی در پاسخ گفت: بسیاری از این لوکوموتیو‌های فرسوده، با یک سرمایه جزئی می‌توانند مورد بهره برداری قرار بگیرند. هزینه واردات یک لوکوموتیو به اندازه تعمیر ۳ لوکوموتیو است. اگر سرمایه‌ای که می‌خواهیم برای واردات هزینه کنیم، برای تعمیرات صرف کنیم این لوکوموتیو‌ها به چرخه خدمت رسانی اضافه خواهند شد. تاکنون هر وارداتی هم از طرف بخش خصوصی انجام شده، لوکوموتیو‌های دست دوم و ۳۵ ساله وارد کرده است. هیچ بخش خصوصی لوکوموتیو نو وارد نکرده است. دولت می‌تواند این لوکوموتیو‌های فرسوده را به بخش خصوصی واگذار کند تا آنها با هزینه‌های اندک دوباره آنها را وارد مدار خدمت رسانی کند.

رستمی گفت: دولت تمایلی ندارد لوکوموتیو‌هایی که فرسوده هستند را به مزایده بگذارد و هر شرکتی میزانی آن را بگیرد و به جای واردات، تعمیرات آن را انجام دهد و در خط سرویس دهی قرار بگیرد. بر اساس ظرفیت هایی که برای ما انجام می‌شود می‌توانیم واردات را انجام دهیم. در حال حاضر شرکت‌های ما آمادگی دارند، از شرکت‌های چینی لوکوموتیو‌های صفر را وارد کنند، اما در این زمینه محدودیت برای ما از طرف دولت ایجاد شده است.

اسلامی در ادامه گفت: در برنامه هفتم پیش بینی شده که ۵۵۰ لوکوموتیو طی سال‌های برنامه تامین شود که سالی ۱۱۰ دستگاه می‌شود. از این تعداد نصف آن مربوط به بازسازی لوکوموتیو‌های موجود است. اولویت تامین واردات هم با بخش داخلی است، حتی مصوبه مجلس هم این امکان را فراهم کرده که لوکوموتیو دسته دوم با عمر کمتر از ۱۵ سال وارد شود. پس محدودیت و ممنوعیتی برای واردات وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنجشنبه‌ها منجر به کاهش حقوق می شود؟+ جزئیات
  • پیگیری مسائل عمومی اولویت کاری دستگاه قضا است
  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • کارگران هم مشمول «کاهش ساعت کاری» می‌شوند؟
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • نماز اول وقت در ادارات اقامه شود